ånger

Var ju med Astrid idag ju, vi träffades på kvantum. Fyfan va bra vi var på å timeingen (eller va de nu heter..) vi kom samtidigt till ingången hahah.. Vi drog in till stan igen xD Köpte glass på max, drack lite och ba snacka allmänt ;)
Nämen vi ville till storheden för att vi ville nånstans? Hahha, vi missade bussen med tre minuter, garva som fan åt nå Astrid berättade ahha ;) Nämen slutade med att vi hoppade på första bästa buss, slutade med att vi åkte till sista hållplatsen med 5:an... Gör nog inte om de !! Bussen hem gick på typ en timme så vi började gå.. Astrid hade ju liiiite panik blev ju bättre när hon såg de här..
Efter typ en halvtimme så var vi på candycorner haha :D
Hoppade på bussen mot stan, Astrid hoppade av å jag fortsatte hahah ;) Träffade Sandra så gick vi mot max och träffade nå brudar, sen så drog vi hem till Jocke, Jolla var också där :D
HAHAHAHAH vi skulle åka med 7:an till han å hoppa av på kallkällan, jomen vad gör vi då? Vi åker för långt å hamnar på lingonstigen, kallt ute och Jocke å Jolla var lite sega på å gå... Hahahah pusspuss :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0